Home

Kunstnagels

Visagie

Tandkristal

Bruiden

Portfolio


Prijslijst

Workshop

Contact

 
Bruidsarrangement

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven ! Natuurlijk wilt u op deze belangrijke dag er dan ook op uw mooist uitzien. Zelf uw make-up verzorgen is natuurlijk een mogelijkheid, maar zou het niet erg fijn zijn als u uw hier niet mee bezig hoeft te houden op een dag dat alles toch al zo hectisch is? Gewoon heerlijk uw make-up laten doen, precies zoals u het wilt.

Hoe werkt het ?

Proefmake-up

Ongeveer een maand voor uw trouwdatum maken we een afspraak voor een proef make-up. Dit doen we bij mij thuis, maar bij u thuis kan ook besproken worden. Tijdens deze proefsessie gaan we kijken wat uw wensen zijn, wat er goed bij u past, maar natuurlijk ook wat er bij uw jurk en accessoires past. Het moet natuurlijk een mooi totaal plaatje worden, jouw plaatje !
Het beste is het als u de proefmake-up overdag laat aanbrengen. U kunt dan zelf bij daglicht het resultaat beoordelen. Ik maak een foto van de uiteindelijke proef make-up, zodat we op de grote dag nog precies weten hoe het ook alweer moest worden.

Op de grote dag kom ik bij u thuis, om in alle rust jouw make-up te doen. De make-up die wij tijdens de proefsessie besproken hebben, wordt dan aangebracht.


Touch-up

Vervolgens kunt u er nog voor kiezen om uw make-up te laten bijwerken tot een avond make-up, zodat u er ook 's avonds stralend uitziet ! (een zgn. touch-up). Hiervoor kom ik dan op een afgesproken tijdstip op de (feest) locatie.
Een avondmake-up is een iets 'zwaardere' make-up, omdat de make-up in de vaak donkere feestzaal toch gezien mag worden ! Uiteraard zijn vrijwel alle wensen mogelijk.


Bruidsnagels

Indien gewenst kunnen we een aantal dagen voor de bruiloft uw handen een manicure geven of een prachtige set kunstnagels plaatsen. Uw handen staan op deze belangrijke dag voortdurend in de belangstelling. Denk aan uw bruidsboeket en niet te vergeten het omdoen en bekijken van de ringen !

De bovengenoemde behandelingen zijn in arrangementsvorm natuurlijk voordeliger. Zie prijslijst voor tarieven.

Copyright 2006 - 2011 Linda's Nagels & Visagie