Home

Kunstnagels

Visagie

Tandkristal

Bruiden

Portfolio


Prijslijst

Workshop


Contact

 
Kunstnagels - Nagelbijters - TipsAcrylnagels

Nagelverlenging: We verlengen de natuurlijke nagel met tips of sjablonen. Dat zijn plastic nagels die op de natuurlijke nagel worden geplakt, dan worden ze op de gewenste lengte gevijld en worden ze geblend (met de natuurlijke nagel gelijk gevijld) aan de oppervlakte zodat er geen overgang meer te zien is. De tips geven absoluut geen stevigheid maar dienen alleen om de nagels langer te maken. Het produkt zelf dient voor de stevigheid. Hetzelfde geldt voor sjablonen alleen maken we de verlenging dan van het produkt zelf, ideaal voor nagelbijters. Hierna wordt het produkt aangebracht. Acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof. Wanneer dit vermengd wordt ontstaat er een bolletje dat met een penseel wordt aangebracht op de nagel. Binnen enkele minuten word dit hard. De nagels kunnen dan in model gevijld worden. Het duurt echter wel 24 uur voordat het produkt volledig uitgehard is. De eerste dag moet u dus nog wel even voorzichtig zijn. Kijk bij de verzorgingstips hoe u langer plezier kunt hebben van uw nagels !


Gelnagels

Nagelverlenging: We verlengen de natuurlijke nagel met tips of sjablonen. Dat zijn plastic nagels die op de natuurlijke nagel worden geplakt, dan worden ze op de gewenste lengte gevijld en worden ze geblend (met de natuurlijke nagel gelijk gevijld) aan het oppervlakte zodat er geen overgang meer te zien is.De tips geven absoluut geen stevigheid maar dienen alleen om de nagels langer te Het produkt zelf dient voor de stevigheid. Hetzelfde geldt voor sjablonen alleen maken we de verlenging dan van het produkt zelf, ideaal voor nagelbijters. Hierna wordt het produkt aangebracht. Gel is een wat stroperige substantie die met een penseel op de nagel word aangebracht. De Gel word niet zoals acryl vanzelf hard. Dit gebeurt met behulp van een UV lamp. Nadat er meerdere lagen zijn aangebracht en uitgehard onder de UV lamp word de plaklaag verwijderd en de nagel in model gevijld.
Kijk bij verzorgingstips hoe u langer plezier kunt hebben van uw kunstnagels !


Nagelversteviging

Heeft u zelf mooie lange nagels, maar wilt u ze iets steviger omdat ze snel breken ? U kunt uw nagels laten verstevigen met Gel of Acryl. Er wordt dan een laagje Gel of Acryl over de eigen nagel aangebracht.


Opvullen

Na ongeveer 3 à 4 weken dienen de nagels te worden bijgewerkt, afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien. De Gel of Acryl die op de natuurlijke nagel (of verlenging) de kunstnagel vormt, groeit gewoon mee met de natuurlijke nagel. Bij de nagelriemen krijgt u een stukje nagel wat niet bedekt is met Gel of Acryl. Als u French Manicure nagels hebt, zit het witte randje niet meer op de juiste plek. Doordat de nagels doorgroeien verplaatst ook de stevigheid van de nagels waardoor ze eerder breken. Daarom is het belangrijk uw nagels op tijd te laten bijwerken. Bij een opvulbehandeling word eerst een laag van de oude Gel of Acryl afgevijld. Dit om te voorkomen dat de nagel steeds dikker wordt na elke opvulbehandeling.


Verwijderen van kunstnagels

Wilt u (even) geen kunstnagels meer, of heeft u er even geen tijd of geld meer voor?? Ze kunnen weer verwijderd worden. Belangrijk is wel dat u ze er niet af gaat peuteren. Hiermee kunt u ernstige schade toebrengen aan uw natuurlijke nagel. U kunt zelfs hele stukken meetrekken. Laat ze eraf vijlen door de nagelstyliste!! Nadat de kunstnagels zijn verwijderd, is een goede verzorging erg belangrijk. Masseer de nagelriemen dagelijks met een nagelriemolie en behandel de nagels met een nagelverharder. De nagels hebben toch enige tijd afgesloten gezeten en kunnen daardoor wat slapper aanvoelen.

 

Nagelbijters

Bij Nagelbijters ziet u vaak dat ze een kort nagelbed hebben en meegegroeide stugge nagelriemen. Het vlees van de vingertoppen komt vaak onder de vrije rand van de nagel uit. Hierdoor kan de verlenging bij een eerste set kunstnagels nooit lang zijn. Er is dan niet genoeg stevigheid en de kans op breuk wordt hierdoor vergroot. Omdat u geen lange nagels gewend bent is de kans ook groot dat u tijdens uw dagelijkse bezigheden overal tegenaan stoot. Daarom gaat u na de eerste behandeling met een kleine verlenging naar huis. U zult eerst moeten wennen dat u uw vingertoppen niet meer kunt gebruiken. Het is nu (bijna) onmogelijk om nog nagels te bijten. Het product Gel/Acryl is taai en hard. Het zou bovendien ook zonde zijn van uw mooie nieuwe nagels.

De tweede behandeling zal plaatsvinden na 1 week. Er wordt nu niet op de nagels gebeten dus groeien ze extra hard. Ze worden tijdens deze behandeling nagekeken op randjes oneffenheden of indien nodig opgevuld en/of gerepareerd. Vanaf nu gaat uw natuurlijke nagelbed zich herstellen. U zult aan uw nieuwe nagels moeten wennen en ermee leren omgaan. Na enige tijd zal uw nagelbed langer worden.

De derde behandeling vind plaats na (1 à) 2 weken. Weer worden ze netjes bijgewerkt en opgevuld, misschien al iets langer gehouden? We zijn inmiddels alweer 4 weken verder. Bij sommige extreme gevallen zullen we de eerste 4 weken iedere week moeten afspreken en bijwerken. Dit is afhankelijk van de nagelgroei. Meestal maken de nagels in het begin een groeispurt, omdat ze altijd afgebeten werden. (Er moest wekelijks wel wat te bijten zijn.) Wanneer er niet meer gebeten word gaat de nagelgroei zich hieraan aanpassen. Ze gaan in een "normaal" tempo groeien.

De vierde behandeling vind plaats na 2 weken. Inmiddels zijn we 6 weken verder. De eigen nagel is nu flink gegroeid, misschien kunnen we deze wel gewoon verstevigen? Of iets extra verlengen, dit afhankelijk naar wens en of u al gewend bent aan het hebben van nagels.

Vanaf de vijfde en laatste behandeling na 2 misschien al wel 3 weken, kunnen we de nagels gewoon na 3 à 4 weken gaan nabehandelen. Dit is natuurlijk een vrije keuze, wil u uw eigen nagels blijven verstevigen? Of wilt u gaan genieten van uw mooie eigen nagels. Dan wel zonder ze af te bijten!!
Dit arrangement kost 135 euro.

 

Tips om uw nagels langer mooi te houden

* Gebruik uw nagels niet als gereedschap!! Dit voorkomt scheuren en breken van de nagels.

* Waneer u uw nagels met regelmaat stoot, vijl ze dan iets korter. Het is vaak een teken dat de nagels iets lang voor u zijn. Knip de nagels nooit! Hierdoor scheuren ze.

* Smeer uw nagels en nagelriemen regelmatig in met nagelolie. Hierdoor blijven de nagels en nagelriemen soepel. Bovendien voorkomt de olie uitdroging van de nagels en nagelriemen en het bevorderd de groei van uw natuurlijke nagels.

* Gebruik voor u nagellak aanbrengt een basecoat, dit voorkomt verkleuring van de nagels.
Als u nagellak weer wilt verwijderen, gebruik dan nagellakremover zonder aceton.

* Probeer vuil nooit weg te halen met iets scherps. Gebruik een nagelborsteltje. Worden de nagels aan de achterkant smoezelig? Week dan 1 x per week in een lauw badje met Biotex blauw of Badedas Classic. Als alternatief kunt u ook een beetje tandpasta gebruiken.

* Als u huishoudelijk werk gaat doen, gebruik dan handschoenen.
Pas op met schoonmaakmiddelen zoals terpentine, cif, Chloor en andere agressieve producten, hierdoor kunnen de nagels oplossen.

* Gebruik zoveel mogelijk de zijkanten van uw handen en vingers bij bijvoorbeeld het opmaken van bedden en dergelijke.

* Wanneer er een nagel los zit door bijv. hard stoten, blijf er dan niet mee lopen. Een losse nagel geeft kans op infecties. Laat de nagel repareren. Ga nooit zelf uw nagels eraf trekken of eraan peuteren. Dit kan uw natuurlijke nagels ernstig beschadigen!

* Laat uw nagels op tijd bijwerken.
Na enkele weken groeien de nagels uit en daardoor raken de nagels de balans kwijt. Hierdoor kan de nagel eerder breken. Als de nagels regelmatig loslaten kan dit ook vele andere oorzaken hebben, zoals bijv. ziekte of medicijngebruik.

Copyright 2006 - 2011 Linda's Nagels & Visagie